Numar de contact pentru citire in Tarot : +4 0751 753 871

Karma negativa -Arcane majore , arhetipuri jungiene , taronumerologie

 


Rătăcești, te simți pierdut, te-ai abătut de la calea destinului tău și nu mai știi să te întorci, viața ta e un haos...

Karma este doar un ,,mecanism cosmic,, de reglare – cauză și efect. Este ca un fel de sistem cosmic de justiție.  Karma  reflectă doar ceea ce o persoană merită și primește (consecințele) în conformitate cu faptele, acțiunile, inacțiunile, gândurile, trăirile sale.

Arcanele Majore reprezintă lecțiile de viață, influențele karmice și marile teme arhetipale care influențează viața ta și călătoria sufletului tău către iluminare. Înțelesurile Arcanelor Majore sunt profunde și complexe. Reprezintă cu adevărat structura conștiinței umane și dețin cheile lecțiilor de viață transmise de-a lungul veacurilor și transmit cunoașterea adevărului ocult datorită încărcăturii lor filosofice și esoterice

Dar ce este arhetipul? Un dat ereditar care modelează şi transformă conştiinţa individului. Un dat care se defineşte mai degrabă printr-o tendinţă decît prin conţinuturi specifice, imagini etc. moştenite. O matrice care determină atât conduita omului cît şi ideile şi conceptele sale pe plan etic, moral, religios, cultural. 

Jung vorbeşte despre arhetipuri (iniţial numite "imagini primordiale") ca despre trăsăturile comportamentale înnăscute (patterns of behaviour) ale biologilor. Deci, tendinţe înnăscute care modelează conduita umană. 

Calcul karmă negativă

Se scrie data nașterii sub formă numerică (inclusiv luna, care va fi un număr cuprins între 1 și 12), apoi se adună cele trei numere. Se adună, apoi, toate cifrele din care este compus acest număr. Dacă noua sumă este un număr compus din două cifre mai mare decât 22, din el se scade 22, dacă numărul obținut este chiar 22 calculul se oprește aici, la fel și dacă numărul obținut este compus dintr-o singură cifră sau este mai mic decât 22.

Exemple de calcule

Data nașterii 28 noiembrie 1998 se exprimă numeric astfel: 28.11.1998.

Se adună cifrele care compun cele trei numere: 2+8+1+1+1+9+9+8 = 39. Suma obținută este un număr mai mare decât 22. Din 39 se scade 22, iar calculele se opresc aici. 

39 -22 = 17 – karma negativă, este 17

Data nașterii - 03.01.2002

3+1+2+2=8 - karma negativă este 8

1. Dacă numărul obținut este 1 înseamnă că adeseori ești lipsit de voință, indecis, lipsit de scopuri, iar acestă lipsă prefigurează anarhia. Ești certăreț, intrigant, calomniator, egoist, ai ambiții fanteziste și grandomane.

2. Dacă numărul obținut este 2 înseamnă că ești dual, fățarnic, nehotărât, capricios, inconstant, agresiv, irascibil, supărăcios, instabil în plan emoțional, financiar, relațional, spiritual.

3. Dacă numărul obținut este 3 înseamnă că ești egoist, materialist, cheltuitor, îți risipești energia inutil, ești frivol, superficial, cicălitor, îți impui punctul de vedere cu forța. Te lași dominat adesea de frică. Autoprotecția în cazul tău poate varia de la prudență la fobie și paranoia. Din păcate, frica exagerată, constantă, te poate împiedica să iei decizii, săacționezi în conformitate cu ceea ce îți dorești cu adevărat. Conștient sau nu, începi să-țipierzi increderea în forțele proprii, devii vulnerabil, îți pierzi propriile repere și valori.

4. Dacă numărul obținut este 4 înseamnă că adeseori dai dovadă de despotism. Ești avar, îți dorești să deții puterea doar de dragul puterii fără a face ceva constructiv când ajungi să o deții, nici pentru tine, nici pentru cei din jur, însă puterea dacă nu o stăpânești ajunge să te stăpânească ea pe tine – te corupe, îți distruge etica și responsabilitatea.

5.  Dacă numărul obținut este 5  înseamnă că adeseori ești inflexibil, tiran, nu reușești să construiești relații sănătoase cu cei din jur, ești extremist, nu cunoști calea de mijloc, măsura. Îți cultivi, conștient sau inconștient, nevoia de control, te lași dominat de comportamente nesănătoase, nefaste atât ție cât și relațiilor tale. 

6.  Dacă numărul obținut este 6  înseamnă că adeseori ești cu capul în nori, ai o stimă de sine scazută, ești neîncrezător în propriile forțe, ai  o imagine de sine negativă care îți afecteazăcomportamentul zi de zi. Prețuiești prea mult forma, în detrimentul conținutului, ai o obsesie pentru aparențe. 

7.   Dacă numărul obținut este 7  înseamnă că adeseori te supraapreciezi ești grăbit, emotiv, te simți neînțeles, ai o stimă de sine exagerată, o perceptie exagerată despre propriile tale comportamente.  Începi să faci ceva și în scurt timp îți pierzi interesul, entuziasmul. Motivația ta depinde de părerea altor oameni în ceea ce privește succesul și realizările tale.

8. Dacă numărul obținut este 8  înseamnă că adeseori ești anxios, dai dovadă de imaturitate, ai un comportament copilăros, iresponsabil, nu-ți asumi responsabilitatea propriilor fapte, fugi de responsabilitate, întodeauna dai vina pe altcineva, pe altceva, o persoană, o situație, un context.

9. Dacă numărul obținut este 9  înseamnă că adeseori te lași cuprins de depresie, te izolezi de ceilalți, devii inert, inexpresiv, ești introvertit.

10.Dacă numărul obținut este 10  înseamnă că adeseori ești amorțit, apatic, letargic, inert, pasiv, visător, foarte influențabil.

11.Dacă numărul obținut este 11  înseamnă că adeseori pui presiune pe alții, profiți de bunăvoința lor, abuzezi de generozitatea lor, ești nemilos, hapsân, avid după putere și control, îngrijorat peste măsură de propria stare de bine.

12.Dacă numărul obținut este 12 înseamnă că adeseori îi lași pe alții să profite de tine, nu știi să spui ,,nu,,, în special pe membrii familiei care sunt probabil persoanele pe care îți este cel mai greu să le refuzi, îi lași să abuzeze de tine, de bunăvoința ta, de resursele tale. „Bun, rău, e de-al tău”. Ești leneș, comod, pasiv, prea indulgent inclusiv cu tine însuți. Învață să te iubești, să nu te mai lași manipulat. 

13.Dacă numărul obținut este 13 înseamnă că adeseori te agăți de trecut, de relații care s-au terminat de mult și ești vulnerabil în fața prezentului, îți este frică de schimbare.

14.Dacă numărul obținut este 14 înseamnă că adeseori ești prea calculat, rigid, greu de mulțumit, incapabil să ierți, ești fără de măsură, pierzi adesea controlul asupra situațiilor din viața ta, nu te înfrânezi de la nimic.

15.Dacă numărul obținut este 15 înseamnă că adeseori nu ești  împăcat cu tine, ești invidios, manipulator, descompus moral, desfrânat, grăbit, dezorientat, prea ancorat în lumea materială. 

16.Dacă numărul obținut este 16 înseamnă că adeseori ești supus unor riscuri majore, schimbările majore, bulversante și fără sfârșit  fac parte din viata ta, nu-ți poți găsi liniștea,ești emotiv, panicat, visezi la stabilitate, nu poți cultiva relații trainice și de durată, nu acorzi  atenție dezvoltării  spirituale.

17.Dacă numărul obținut este 17 înseamnă că adeseori te simți neîmplinit, nerealizat, ești lipsit de inițiativă, îți plângi de milă, te complaci în postura de victimă, trăiești într-o permanentă stare de visare. 

18.Dacă numărul obținut este 18  înseamnă că adeseori ești negativist, melancolic, visător, te refugiezi în alcool și droguri, refuzi să trăiești în prezent, nu poți accepta realitatea.

19.Dacă numărul obținut este 19 ești egocentric, impunător, lipsit de empatie față de ceilalți și simți o nevoie acută de admirație. Ești arogant, manipulativ și exigent. Ai fantezii grandioase (de pildă, succesul, frumusețea, strălucirea) și ești convins că meriți un tratament special, ești oportunist.

20.Dacă numărul obținut este 20 te raportezi mult prea mult la trecut şi îți proiectezi la fel de mult evenimente şi gânduri în viitor, ai stări de anxietate, stres, tulburări comportamentale. Ești neiertător, le porți ranchiună celor care ți-au greșit. Ești curios, indiscret şi scormonești cu indiscreție în viața altora. 

21.Dacă numărul obținut este 21 înseamnă că te mulțumești cu puțin, ai asteptari puține de la tine, dar și de la cei din jurul tău, te complaci in situațiile care iți displac, ești ranchiunos,

22.Dacă numărul obținut este 22 înseamnă că ești iresponsabil, instabil, un aventurier înfocat, tinzi să îngrădești și să limitezi libertatea celor din preajma ta. De regulă, acționezi fără să gândești și pierzi extrem de mult. Te simți incapabil să duci o sarcină până la capăt. Refuzi să-ți asumi responsabilitatea propriei vieți, eviți orice fel de responsabilitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postari recente

5 indicii ale Universului, pe care mulți le interpretează greșit ca fiind întâmplări sau pedepse divine

  . Dacă tu crezi că evenimentele din viață sunt doar o coincidență, acest lucru nu este adevărat. Totul se întâmplă cu un motiv. Universul ...